A New Look for Tierney Hall

The new look for Tierney Hall

The new look for Tierney Hall

Since its opening in 1995, the Milano Center has become a home away from home for older adults in Melrose and a source of pride for the entire community. Hundreds of seniors attend the Center monthly for fitness classes, meals, and educational, cultural, and recreational activities. As a result of this constant heavy use of the Center, it can be a challenge to improve the building in ways that represent the essential programs and services being offered to a vibrant community of older adults.

In Melrose, we are extremely fortunate to have the Friends of the Milano Center, a non-profit whose purpose is to fundraise to maintain and enhance the Milano Center beyond the funding ability of the City. They have been instrumental in funding dozens of projects through public/private partnerships that otherwise many not have been completed. Like many in our community, I am grateful for their dedication in helping keep the Center a gem of the City.

Their latest work can be seen with these before-and-after photos highlighting the recent upgrades made to Tierney Hall in the Milano Center, including new flooring, window treatments, paint, and doors.

The next phase of improvements will be to the upstairs classroom and art room and will also include painting, new floors, new cabinets and new window treatments. We anticipate beginning this work within the next couple of months. In coordination with their efforts, I will be proposing a funding order to scrape and paint the outside of the building, similar to the work recently completed at the Beebe Estate.

I would like to offer a very special thank you to Friends of Milano Center for their financial support and to designer Ann Linehan for her assistance.

The public is invited to stop in for a tour, see the improvements, and learn about what Melrose has to offer older adults.

Before

Before

After

After

Before

Before

After

After

Advertisements

One response

  1. Wonderful transformation. Thank you to all involved. Our Seniors deserve a nice space where they can dine and socialize.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: